New Headquiarters in Bilbao for Basque Television and refurbishment of Pavilion for provincial tax
Client:
Budget:
Project management:
Execution period:
Status:
Location:
ETB
6,436,000 €  
Alberto Ruiz de Aguirre (Architect) and Pascual Benabides (Technical Architect)
December 2005 - July 2007
Completed
Bilbao, Vizcaya

Description

The work consisted of the civil engineering works and finishes on the remodeling done in the Bami Building  in Bilbao which, up until then, had housed Bilbao Trade Fair Centre, in order to convert it to its new use as the headquarters of Basque Television; and, for Bizkaia Provincial Tax Department, an office providing a tax return completion service for the public.

The work on the new Basque Television headquarters included building all the partition walls on both floors of the unit, both in breezeblock and in brick and plasterboard, and floor finishings, tiling and other wall finishings.

The work for the new Bizkaia Provincial Tax Department's offices offering the tax return completion service consisted of the complete interior refurbishment (building services included) of 2 floors of the building.

Legal Disclaimer | Contact | Copyright 2012 BALZOLA